Rakkauden vaikeus

Runoilija hjikyo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.11.2007
Viimeksi paikalla: 10.12.2017 2:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kuulen äänet kuolleiden, mutta autoa suistumaan saa en"-Kls.
 

Maailmani
oli sysimusta
en nähnyt valoa missään

sinä tulit minun elämääni
valaisit sen hymylläsi
nauroit itsesi sydämeeni

silti kaikki mustuus ei hävinnyt
jokin painaa vielä mieltäni
murhe siitä
etten koskaan voi olla kanssasi

tahdomme eri asioita
elämästä
ja kuolemasta

ainakin meillä on yhteiset muistot

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot