Far away

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

Katson ikkunaa
ja sen takana maailmaa
kuin tv-ruutua,
toivoen että näköala voisi muuttua
joksikin muuksi mitä se nyt on,
Kuin mielen voimalla
muuttuisi se joksikin
mikä on jossain kaukana,
silti se ei muutu

Päiviä on liikaa
odotus on sietämätön
ja aika ilkeänä matelee eteenpäin
kuin riivaten minua
20 päivää enää, sen lupaan
Sitten on taas maisema toinen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot