Aika ei ole armollinen herra

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

Kello käy aikojaan,
menee ympäri taulun,
kerran ja toisen
Odotan että päivä vaihtuu
on vielä yksi välissä,
kuvaasi silmilleni luonnostelen
piirrän mielessä valmiiksi
jotta olisi jotain mikä sinusta muistuttaisi
minne ikinä katsoisin
en sinua hetkeäkään ikävöisi.
Mutta aika on julma herra
tuo sadistinen olento
pysähtyy paikalleen kun haluaisi sen liikkuvan
nopeammin ja nopeammin.
ja juoksee kovaa,
kun haluaisi että olisi paikallaan
kuitenkin nyt se vain matelee
kuin käärme se olisi.
Anelen, pyydän polvillani
että nopeuttaisi vauhtiaan,
mutta nauraa tuo ja jatkaa hidasta kulkuaan
kaksi päivää,
enää hetki vaan,
mutta kuinka kauan sitä odottaa saan?

Selite: 
kaksi päivää jotka tuntuvat viikoilta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot