Nimetön

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

Puoli vuotta on jo mennyt
kuin viikkona ohi silmien
silti tunteeni kohtaasi ovat vahvat
kuin silloin aiemmin
mutten tunne huomioivani sinua tarpeeksi
en tarpeeksi sanomaan kauneuttasi
istun päivät pitkät tehden sitä sun tätä
katsoen välillä sinua
En ole osannut sanoa
miten onnekas olenkaan
Kun sinun vierelläsi olla saan,
tekisin kaiken mitä tahtoisit
toisin kuun taivaalta,
siirtäisin vuoret paikoiltaan,
olisin vain hiljaa vierellä
Minä olen vain sinun ja sinun ainoastaan
en vain osaa sitä tulla sanomaan,
silti katselen sinua yöt pitkät
kun tyynenä tuhiset vierelläni
makaat hiljaa sängyssäni
etkä näe kuinka sieluni kyynelehtii ilosta.

Selite: 
Minun marskilleni
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot