Tärkeyttäsi en mene kiistämään

Runoilija FrozenCore

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sanoja joihin mieleni tukehtuu
 

Istun hiljaa katson eteenpäin
yritän lohduttaa sinua suruissasi
pyyhkiä kyyneleitä poskiltasi
Painaudut minua vasten
yrität piilottaa naamasi rintaani vasten
Etten huomaisi kuinka surullinen olet,
Silti tunnen sen,
Kaiken sen mitä sinä tunnet,
etkä huomaa kuinka surullinen minä olen
kun en voi auttaa sinua ollenkaan
tehdä sinua jälleen iloiseksi
vaikka parhaani yritän,
Kyyneleet valuvat silmistäni,
mutten näytä sitä sinulle,
itkeminen ei auta mitään
kuten aina ajattelen
mutta silti suren puolestasi
koska merkitset minulle enemmän
kuin mikään maailmassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hhh..... Ihana :) pidän tästä todella ;)

Hyvää syntymäpäivää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot