Niin virtaa vesi Tonavassa

Runoilija VaillaNimeä

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Täällä, tuolla
jossain tuolla
 

Ihoon painoi merkkinsä,
kirjoittautui sisään sieluun

lunasti paikan sydämestä,
asumaan jäi
luotetun avaimen turvin.

Korvat kaipaavat sanoja,
joilla voin kasata itseni

Silmät tahtovat nähdä
niitä lausuvat huulet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

onpa kaunis runo!

 

Käyttäjän kaikki runot