Kiusaaminen

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koulukiusaamisessa ei ole mitään hyvää,
viiltää se arpea syvää,
itsetunnon pohjalle pudottaa,
elämänsä pian jo kadottaa.

Kiusaaja ei tiedä mitään,
kiusattua valmiiksi jo syrjitään,
ulkonäkönsä takia tai luonteensa,
vaikka se vetäis puoleensa.

Kiusaajat herätkää,
mitä te pelkäättekään?
Katsokaa silmiin totuutta,
siellä on teille paljon uutta,
olet mitä olet, et ole kiusaaja,
et mikään kone.

Olkaa kaikki erilaisia,
nuoria miehiä ja naisia,
puhaltakaa hiileen samaan,
kenelläkään ei ole mieltä pahaa.

Muistot säilyy mielessä,
niin suuressa kuin pienessä,
miettikää mitä teette,
milloin mukaan tällaiseen meette.

Ei se tee susta hienompaa,
persoonallisuutes kadottaa,
sun elämäsi hajottaa.

Et ole oma itsesi kiusaajan roolissa,
olet jotain mitä haluaisit olla,
niin tyhmä ja tyhjä,
et osaa olla yhtä.

Selite: 
Kaikille kiusaajaksi ryhtyneille ohjenuoraksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot