Syntymäpäivä

Runoilija Xylitooli

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajattelit viime viikonloppuna minua,
niinkuin aina olen ajatellut sinua,
se sai kyyneleeni virtaamaan,
eteesi polvistumaan.

Muistit tulevaa päivää tärkeää,
jolloin aloin maailmaan syntymään,
leivoit herkkuja minua varten,
vaikken mitään tartte.

Olen kiitollinen sinulle,
luot ihanat muistot minulle,
kynttilän loiste,
kortissa suloiset lauseet,
joista maailmamme aukee.

Selite: 
Kiitos kaikesta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot