Kannan kaiken sydämessäni

Runoilija aurinkosade

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja se mitä tehtiin
ois meidän kahden salaisuus



Ja kyllä sinä tiedät
mikään ei ois enempää



Kaikki runoni eivät kerro suoranaisesti itsestäni, mutta
niistä voi löytää omia ajatuksiani

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know




---------------------------------------------------------------
Kun luet runojani,
lue ihmeessä myös muitakin kuin uusimpia :>
Kaikenlainen palaute on tervetullutta.
Kiitos ja kumarrus jo etukäteen kommenteistanne :'')


Olen kirjoitellut runoja jo yli 400,
mutta tänne näkyville olen laittanut vain pienen osan kaikista :)



~Elämä on kumma ja kiemurainen~




 

nyt katsot mua silmiin
sanot ettet tiedä mitä teet
hievahtamatta hiljaa
anot edessäni anteeksiantoa

hapuilevat kosketukset pyydät unohtamaan
vaikka kumpikin tietää
että kumpikin halusi
ettei kumpikaan pystynyt
poltetta kehossansa sammuttamaan

sinä
minulle rakkain
nyt toisen oma
saisit hävetä
miksi kajosit minuun vielä

vetovoima välillämme syttyi
heinäkuun polttavina iltapäivinä
vuosi sitten
emmekä vieläkään
ole antaneet itsellemme mahdollisuutta

rakastaa vapaasti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot