Nimetön

Runoilija aurinkosade

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja se mitä tehtiin
ois meidän kahden salaisuus



Ja kyllä sinä tiedät
mikään ei ois enempää



Kaikki runoni eivät kerro suoranaisesti itsestäni, mutta
niistä voi löytää omia ajatuksiani

Baby, don't talk to me
I'm trying to let go
Not loving you is harder than you know




---------------------------------------------------------------
Kun luet runojani,
lue ihmeessä myös muitakin kuin uusimpia :>
Kaikenlainen palaute on tervetullutta.
Kiitos ja kumarrus jo etukäteen kommenteistanne :'')


Olen kirjoitellut runoja jo yli 400,
mutta tänne näkyville olen laittanut vain pienen osan kaikista :)



~Elämä on kumma ja kiemurainen~




 

himmenevässä illassa
istuimme laiturilla varpaat toistensa lomassa
kesäillan ötökät tanssivat piiriä
yrittäen turhaan saada osaansa meidän lemmestä

hiljaista lintujen huutoa
koskematon järven pinta
sähköisiä suukkoja kaulalla
mieli täynnä seuraavan kerran odotusta

tunsin sen onnellisuuden huokuvan minusta
sen mitä etsin harhaillen kovin pitkään
ei siihen tarvinnutkaan kuin pieniä kauniita hetkiä
ja sinut minua hellimään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana kesäruno ja suloisia asioita. Viimeiset kaksi riviä varsinkin kosketti, tottahan tuo on. Oikeasti riittää vain se oikea ihminen siihen viereen ja pienet asiat.

Suloinen.

Herkän Lempeä ja Rakkaudesta täyteläinen runo.

Onnellinen sellainen !

Tykkään, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot