entinen

Runoilija pimeydenlapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

★ Mennyttä ei voi muuttaa, mutta tulevaan voi vaikuttaa.
 

läheisyytesi sai minut
vapisemaan onnesta.
sanasi sai minut
itkemään ilosta.
nyt läheisyytesi saa minut
vapisemaan vihasta,
inhosta, mutta myös
kaipuusta.
sanasi saa minut
itkemään surusta,
ikävästä ja siitä,
kuinka petit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus ja viha ovat yllättävän lähellä toisiaan. Pidin!

todella koskettava !!

 

Käyttäjän kaikki runot