kituva

Runoilija Daiko

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoileva jätkä.
 

Näillä kahleilla
sidottuna
pimeyteen

katsomatta
taakseen

jätti kärsimään
rikkomatta
hiljaisuutta

ahdistavat
sanat
tukehduttaa

"tahdotko
ylösnousta"

jalat vain
eivät enää
kantaneet

jumalatta
tuskissaan
hän jätti
jälkeensä
vain huudon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanattomaksi jäin.
Mahtava!

Runossasi on paljon tunnetta, surua, josta tulee mieleen myös ristin tapahtumat.

Olet erittäin taitavasti rytmittänyt runon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Daiko En vaan käsitä 28.12.2008 10 Runo
Daiko rakastin, sinä et 25.11.2007 6 Runo
Daiko vampyyri 6.4.2008 6 Runo
Daiko PYSÄHDY 14.3.2009 6 Runo
Daiko minä haluan 3.11.2007 5 Runo
Daiko kituva 6.4.2008 2 Runo
Daiko peilikuva 26.11.2008 0 Runo