Särö

Runoilija Nairje

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Hän on piirtänyt viestin karttaan,

siinä lukee "vie minut turvaan!"


- Kaija Koo: Tinakenkätyttö
 

Millaista on omata
täydellinen keho?

Vartalo ja kasvot,
tuuheat hiukset ja
suuret silmät?
Olematon vyötärö
ja
kiinteät muodot?

Sitäkö vaaditaan
kauneudessa?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Siltähän Se näyttää kun mediaa seuraa. Mutta täydellisyyteen ei mahdu enää mitään eikä ketään. Kiitä säröstäsi :) ja kiitos ajatusten herättämisestä :)

Ulkomuoto vaikka millainenkin... jos luonne on kova, ylpeä ja itsekäs... sitä säröä ei kiinteillä muodoilla tai suurilla silmilläkään paikata. Ulkomuotoon voi ihastua, mutta ihastukset tulee ja menee, hetkellisesti vain koskettaa... Pidemmän päälle ainoa millä on todellista merkitystä on sydämen kauneus. Siinä olemme toki vajavaisia kaikki, mutta kaksi keskeneräistä yhdessä kasvaen. Ja muitakin kunnioittaen... Niin voisi monta säröä maailmassa paikata.

Kauneus on sydämessä....näin se vaan on...

kauneus on katsojan silmis, mut luulisin ettei nuo luettelemasi ketään ikuisesti onnelliseksi tee..

 

Käyttäjän kaikki runot