Kasuaalirikollinen

Runoilija Nairje

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Hän on piirtänyt viestin karttaan,

siinä lukee "vie minut turvaan!"


- Kaija Koo: Tinakenkätyttö
 

Klikkaus.
Google.
Pari klikkausta.
Vihreä palkki,
odottava ajatus.

Sata prosenttia,
tyytyväinen huokaus;
ei pelkoa
poliiseista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot