Nimetön

Runoilija Mortianna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pidän perinteisistä runoista, mutta olen alkanut kirjoittaa myös modernimpia runoja ja lyriikoita.
 

Sydän täynnä, katse sumea
Sisällä laulaa ääni kumea.
Suuri rakkaus edessäin
hiljaa tappaa sisältä päin.

Avaa silmät, sulje sydän!
Tunteen, kivun tyrehdytän.
Raivo valtaa, koeta jaksaa,
nyt on aika synnit maksaa.

Miksi itket? Mikä mättää?
Itse päätit hänet jättää.
Hän niin kaipaa, päätös horjuu,
silti vielä sinut torjuu.

Tyhmät tunteet, tyhmä pää!
viha, rakkaus myllertää.
Mitä oisi voinut olla?
Sydän huutaa roviolla!

Ehkä soisi rauhan jos vain
kerran vielä tapaat, kostain...

Selite: 
Itsensäsättimisruno. Ei saa rakastua tyhmiin! >_<
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot