Terveisiä elämältä

Runoilija tuulenpoika

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2007
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olenko se minä
     jonka peilikuva painaa saman verran mielessä
  kuin s a t a syntiä?



Missä sinä olet,
kuka sinut käski tulemaan?
Suljethan ulko-oven,
ettei valo tänne asti karkaa.


Varo lasinsirpaleita jaloissasi,
minä en täällä näe,
en tunne, enkä kuule,
mutta olen olemassa
olen kai olemassa.
 

Olotila vaappuu - vaihtelee

    kuin keinulaudalla
tasapainoilisi
useampi
minua

On helpompi antaa periksi
ja kääntyä, mutta! olen lopettanut
helppouden, se voisi antaa väärän kuvan

minusta

ja kaikesta ympäröivästä, sillä kuin minäkään
ei mikään muukaan ole helppoa, koskaan
- - jokaisen yksinkertaisuuden takaa löytyy
monimutkaisuus jolla siihen on päädytty
ja lyhyiden matkojen takaa löytyy useampi
tuhat
kilometriä
sekunnissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tyhjentävä ja varmoja, oikeita vastauksia antava on runo syväluotailussaan.

Aivan lopussa kuitenkin herää ajatus , antoiko se sittenkin periksi aivan viime metreillä.

Upea teos kaikin puolin.
Tekstit, fontit ja ulkoasu kaikki ovat upeeta taidetta.

ensinnäkin, todella hienoa tekstiasun käyttöä. runo täytyy lukea ajatuksella, ja sitä siinä on. pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot