Lähtösi jälkeen

Runoilija Broken-91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähtösi jälkeen,
ymmrsin kuinka sua tarvitsin.
Lähtösi jälkeen,
ei mua enää neuvonut kukaan.
Lähtösi jälkeen,
jätit jälkeesi tyhjän aukon.

Lähtösi jälkeen,
jouduin selviämään yksin.
Lähtösi jälkeen,
ei kukaan mua viisaampi tullut auttamaan.
Lähtösi jälkeen,
vasta tajusin, kuinka tärkeä olitkaan.

Kun jätit meidät tänne,
veit mukanasi viisautesi,
jonka avulla uskalsimme suunnistaa,
jonka avulla taistelimme maailmaa vastaan.

Heti lähtösi jälkeen kohtasin maailman,
ymmärsin, etten osannut aiemmin hyötyä viisaudestasi.
En osannut arvostaa tietoasi,
en koskaan kysynyt neuvoasi.

Heti lähtösi jälkeen heräsin,
halusin vastauksia tuhansiin kysymyksiin.
Kohdattuani maailman,
ahdistuin ja vihastuin.
Vain sinä, yksin, olisit ymmärtänyt,
osannut antaa neuvosi viisaat.

Vain sinä, olisit neuvonut tuomitsematta.

Lähtösi jälkeen kaipasin sinua,
enemmän kuin ketään koskaan.
Lähtösi jälkeen,
luulin, etten selviäkkään.

Mutta selvisin,
nyt odotan,
että kohtaamme,
yhteisessä kodissamme.
Saan kiittää sinua mahtavasta perinnöstäsi,
uskostasi Jeesukseen,
valintasi takia myös minä,
sain tuntea tämän tien lapsesta asti.
Kiitos isoisäni, että olit olemassa. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot