Odottaen seuraavaa pahaa

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Olisin halunnut luottaa siihen
ja samalla itseeni
kuulla omat sanani,
ne olisivat kaikki totta

Varjot ovat kauniita,
aina kun on liian myöhäistä
silloin ne yltävät kaikista pisimmälle
myös minun sieluuni

Minä olisin antanut mitä vain,
jotta minun ei olisi tarvinnut pelätä
omaa itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot