Vai ehkä sittenkin

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Päivä vasta hieman alussaan
ja syksyn ensimmäinen sadepäivä
on päivä jo täysin lopussa

Ajatukset jotka vievät uusiin harhoihin
ja niiden vaaroista löydän uusia polkuja
joissa aikani mielellään vietän

Syksyn ensimmäisenä sadepäivänä
minä ja illuusioni kohtaamme jälleen,
ja hän ottaa minut kiinni pudotessani

Kun en enää väsyneillä jaloilla jaksa juosta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot