Luuranko

Runoilija Aveugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä tahdoin olla hyvä, mutta et kiittänyt Minä kirjoitan, mutta sinä et koskaan lue
 

Hukatun ajan sisältämä tyhjyys,
täydellisen tyhjä nurkkaus
Mullan ja betonin harmoniassa,
Luuranko kirjoittaa kirjettä vain hänelle itselleen
Vanhaan varastoon ei vaivu ilta-aurinko,
onnellisuus satuttaa vain enemmän

Nurkasta hiipivät hiiret,
ne tulevat luurankoa joskus katsomaan,
ehkä joskus kysymään sen kuulumisia,
mutta katoavat nopeasti
Heti kun ovat saaneet vatsansa täyteen
loppuun hioneista luista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot