Nereidi

Runoilija chatnoir

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tärkeintä on matka, ei päämäärä.
 

syvällä elämän meressä
-värikäs valintojen leikkikenttä
täynnä kivoja leluja
-puistotätinä vallaton nereidi
uusine leikkeineen ja peleineen
-se pyörittää, pyörittää
pään aivan sekaisin härnää

et tiedä oletko menossa alas
-vai kohoatko ylös
mikä lelu käytössä
-leikki vuorossa
jatkuuko hulvaton seikkailu
-unelmamaailmassa
vai loppuuko terävissä hain hampaissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea vertaus, kiitos.

Erikoinen. Hyvällä tavalla siis. :)

 

Käyttäjän kaikki runot