********

Runoilija säde-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mistä
löytyy
hupsu
tälläinen,
täältähän se.
Puiston
penkillä
istuen
katsellen
taivasta
kauniita
pumpulipilviä
hymyillen
loistaen,
villit sykkeet
rinnassa sykähtelee.
Onhan nyt
kevät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot