******

Runoilija säde-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hennoin siivin
suloin sävelin
lintuorkesteri
ryhmin tunnetta
antaa,
kesäpäivän huumaan kuumaan.
Säde
sinisellä taivaalla loistaa,
lämpö
ihollani
kutkuttaa.
Kesän luonto hehkeimmillään.
Kesätuuli
hempeesti
värisee.
Hellien kellien
kesäyössä
kauniissa.
Hetkien retkien
taikojen.

Selite: 
Hauskaa Juhannusta ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito suvinen tunnelma tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot