Kevään värinää

Runoilija säde-duplicate

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katseeni
ylös luon
näen
valkosinitaivaan.
linnut kevein liikein
vapaudessaan liitelee.
Aurinko
säteillään
hymyilee ja
lämmön tunteen tuo.
Tuuli hiuksia hulmuttaa,
ympärilläni
katsoen
näen
puut viheriöinä
maa ihanasti vihertäen.
Orvokin keltaiset
ruukussa
katsojaa
ihahuttaa.
Kyl se vaan
niin kaunista
kaik tämä on.
kesä tulee.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista on ja sävelten kirjo luonnossa suunnaton.

 

Käyttäjän kaikki runot