Kiinni

Runoilija Forevermore

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Irti
Päästä irti
Päästäisinkö
Vaikka olet jo mennyt
Roikun
Mahdollisuudessa
Jonka olet antanut pois.

Kuka olen
Vaikka lupasit niin paljon
Sain niin vähän
Revityn sieluni palaset
Palautit sekoitettuna
Etten koskaan osaa niitä
järjestää.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisenkaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot