Nimetön

Runoilija Forevermore

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä rakastan
Minä rakastan niin, että sattuu
Minä odotan
Odotan niin, että voin pahoin
En vaihtaisi
En vaihtaisi tätä tuskaa mihinkään
Sinä tulet
Tiedän, että sinä jätät perheesi yhdeksi yöksi
Ja tulet
Huomenna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot