Nimetön

Runoilija Forevermore

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos meidän katseemme
samanaikaisesti kohtaisi
kynttilän liekin
Ehkä se rauhoittuisi
elääkseen hetken
meidän voimastamme

Se jatkaa epätoivoista lepatustaan
kuin minun sydämeni
yksin
Toistaen vauhkon katseeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja koskettava on runosi.

Kaunis.

Kaunis ja koskettava on runosi.

Kaunis.

 

Käyttäjän kaikki runot