Jumalauta.

Runoilija Ewelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

life can be a bitch.
 

Iskit selkääni puukon.
Iskit toisen.
Iskit kolmannen.
Iskit nyrkillä kasvoihin.
Iskit vielä toisenkin kerran.
Iskit lisää, lisää, lisää.

Milloin sinä jumalauta jätät minut rauhaan?

Huijasit minua.
Huijasit toisenkin kerran.
Huijasit kolmannen kerran.
Huijasit suuria asioita.
Huijasit liikaa.

Milloin sinä jumalauta jätät minut rauhaan?

Hymyilit minulle.
Hymyilit niin kauniisti.
Hymyilit silmilläsi.
Hymyilit sanoillasi.

Minä en usko, minä en itke, minä en hymyile.
Minä elän.
Ja tarpeen tullessa myös tapan.

Selite: 
Selkäänpuukotus alkaa pikkuhiljaa riittämään. Tuntuu että istuisin mielelläni sen muutamisen vuotta linnassa siitä että pääsisin tuosta ihmisestä eroon. You know what i mean.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiitos ! =)

Kiitos ! =)

 

Käyttäjän kaikki runot