Päivinä.

Runoilija Ewelina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

life can be a bitch.
 

Päivinä jolloin en voi nähdä silmiäsi,
en halua edes avata omiani.
Päivinä joilloin en voi nähdä hymyäsi,
istuisin ja odottaisin hetkiä,
joilloin tietäisin että olisit kanssani.
Mun vaan pitää sanoo et..
Herra jumala sä oot kaunis.

Selite: 
God damn you're beautiful to me.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää oli hyvä =) jees

Hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot