Unia

Runoilija Mutsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Sanotaan että, sitä saa mitä tilaa... ..Toisinaan, sitä saa tilaamattakin...
 

Heräsin ja herätin sinutkin,
näin unia, näkyjä..

Oloni oli levoton, ei toivoton..

Kysyit katseellasi mikä on..
kuin sen kertoisin; hyvä kun olet siinä..

Enne unia tulevaa, menneitä haaveita..
tulevaa onnea tai tuskaa..

Oman elämäni painajaista,
ikuista ja näinköhän ainajaista.

Selite: 
Ahdistunut olotila unesta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus mielenliikkeet ovat
kummajaisia
uniin tulevat vaikka ei kutsukkaan

Kyllä unet voivat olla joskus ahdistavia! Ja elämäkin voi joskus muuttua painajaiseksi, mutta sinnekin, pimeään kuiluun valo kajastaa. Hieno runo!

unet on meidän kultaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Mutsi Nimetön 2.9.2010 4 Runo
Mutsi Onni 20.2.2010 4 Runo
Mutsi Unia 6.8.2010 3 Runo
Mutsi Nimetön 15.9.2011 2 Runo
Mutsi Hulluus 10.8.2011 2 Runo
Mutsi SINÄ 9.8.2010 1 Runo
Mutsi Tykky Lunta 3.3.2010 0 Runo
Mutsi Nimetön 29.10.2009 0 Runo
Mutsi Sinä 29.5.2010 0 Runo