Hulluus

Runoilija Mutsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..Sanotaan että, sitä saa mitä tilaa... ..Toisinaan, sitä saa tilaamattakin...
 

Hui Hai Hulluutta!

Elämä menee edellä, itse sovittelet kenkiä.
Ymmärttämättä järjestystä, et voi ehtiä.

Huomata huiman pään, itse sitä ihmettelemään jään.

Niinkuin itsekkin kenkiä sovitella tahdoin,
itseni ahdinkoon ahdoin.

Sarana ja karmi, olas,
luklo ja avain...

Sovitellaan kenkiä,
eri-pareja,

kenties. siitä kaunis pari.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

http://www.youtube.com/watch?v=Ioz6w9MdNVY

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Onnistuneesti hulluutta sommiteltu oivaan runoon.
Lukijalle tuli ihan vauhdikas olo - kun luki ja otti mielikuvat mukaan tulkintaansa.

Sitäpaitsi, runossa on rimmiä taitavasti!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Mutsi Tykky Lunta 3.3.2010 0 Runo
Mutsi Nimetön 2.9.2010 4 Runo
Mutsi Nimetön 15.9.2011 2 Runo
Mutsi Nimetön 29.10.2009 0 Runo
Mutsi SINÄ 9.8.2010 1 Runo
Mutsi Hulluus 10.8.2011 2 Runo
Mutsi Unia 6.8.2010 3 Runo
Mutsi Sinä 29.5.2010 0 Runo
Mutsi Onni 20.2.2010 4 Runo