rakennus, jonka nimi on 'Rakkauteni'

Runoilija keinutuspuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olisinpa oikea ihminen
 
  tuhat panssarinuolta kehoosi
koska olet tielläni
minä en tunne sinua
mutta sinä olet tässä tilassa

vyöryttäessäni rakennusta
tuhoan kaikki viholliset
kaikki viholliset
jotka näen

aina jälkeenpäin huomaan
tyhjennettyäni rakennuksen


hiljaisuuden


ja joka kerran jälkeen
itken kaikkea menetettyä
sinunkin tuoksuasi
ruudin alta

olen pahoillani
sinun ja itseni vuoksi
tuhoan kaiken ympäriltä
ja sisältä

tuhat palaa sinusta kerätköön
tuhanteen astiaan
se joka sinua eniten

rakastaa
Selite: 
hyökätessään sitä ei aina erota vihollista rakkaistaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo ja aivan mielettömän hyvät nuo viimoset neljä riviä. Jäi kerran luettuani muistiin jonnekin sielun perukoille.

Kuvittelen jo lukevani tämän jostakin kirjasta.
Katkeransuloista. Ja semmoista, ettei tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.

Tällästä siis kaipasin tänään. Aika ihanaa. Tykkäilen kun löydän aina jotain uutta ja ihanaa, kiitos tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot