lähemä pois

Runoilija keinutuspuu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

olisinpa oikea ihminen
 

jokhaisena yönä
mie juoksen sinua kohen
mutta aina sie karkaat

mien näe sinun kasvoja
solet niin kaukana
mutta mie Tiän
että solet sie

mitä sie oikhen tehet täälä
saatanan aavikola
täälä on yölä kylmä
ja päivälä kuuma

tämä seijole minun Kiveliötä
tämä on Muuala

täälä soipi väärät laulut

mutta sitä siet tiä
eikä muukhan
jos mie saan sinut joskus kiini

sitte mie sen sanon

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot