Tuntematon

Runoilija Driumphatorius

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 3.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No, sähläilijähän minä, verbaalinen ilmaisija.Improvisointi on suurin harrastuksistani.
 

Käsilläin pimeään hamuilen.
On liian pimeää sua nää mä en.
Sua ilman mä vaivun epätoivoon
Ja päätän hukuttautua rakkauden kaivoon

Tuskissani kieriskelen ulkona maassa
Mutta kuin hoitaja oot auttamassa
Heti sut nähtyäni oloni parani
Sua suudellen oi armaani.

Toivon ettei onnemme lähde koskaan kuivu
Vaan ette loputtomiin soi rakkauden huilu.
en halua olla yksin, en susta päästä irti
Sanon et sua rakastan vaik se on jo vanha virsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kirjoitat rakkaudestasi

Oi ihanat riimiparit ja suloinen tarina<3 Todella kauniisti kirjoitettu

 

Käyttäjän kaikki runot