Kiitos ~

Runoilija Kimallusta yöhön

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteiden kirjo meistä kaikista löytyy... Rakkaus syvimpään syöpyy...näin toivon.
 

Sinulle joka törmäsit minuun galaksissa,
pimeässä yössä...tähtien vyössä.

*

Sydämeni kuolleeksi jo luulin,
surun tummaan mereen itsekkin
uppoavani tunsin.

*

Tähtien tuikkeessa jälleen lähestyvää
lämpöä tunsin...sinuako tietämättäni huusin?
Niin lähelle saavuit,
Silmiin katsoit...voi kuinka ihanaa, syliisi nostit.
Rakkaani, aamun on aikaa....jälleen katseemme kohtaa....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva

 

Käyttäjän kaikki runot