Kuin luonto~

Runoilija Kimallusta yöhön

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteiden kirjo meistä kaikista löytyy... Rakkaus syvimpään syöpyy...näin toivon.
 

Intohimo saavuttaa, kuin rankkasade maan.
*
Suudelmat polttaa, kuin isku salaman.
*
Vartalot toisiinsa kieryy, kuin liaani puuhun.
*
Raju myrsky saapuu, kuin trombi, joka kaiken nostaa.
*
Kaunis hiljaisuus, kuin sateenkaaren sanaton upeus.
*
Sinä ja Minä, kuin ikuinen yhteys.

Selite: 
;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo hienoin vertauskuvin.

 

Käyttäjän kaikki runot