Me kaksi

Runoilija Mikälie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyyneleitä, ilkeitä sanoja,
heiteltyjä tavaroita nurkissa,
riidan jäljiltä raunioina,
talo huokuu tyhjyyttä,
miten tähän päädyttiin taas,
kuinka riita saatiin aikaseksi,
tosissasi sä et rakasta mua,
tiedän sen vihdoin,
mutta liian heikko lähtemään,
jalat eivät kanna pois,
kukaan ei siipiensä suojiin ota,
joten kärsin tästä vieläkin,
eikä kukaan saa tietää,
minä vain kaaduin,
haavat tulevat kömpelyydestäni,
arvet tulevat sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunis, surullinen ja liian todellinen runosi... Pidin.

onnea synttäreiden johosta :)!!

koskettavaa tekstiä, pidän

hyvin pelottava mutta hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot