Valkoiset seinät

Runoilija samiz

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2010
Viimeksi paikalla: 13.4.2021 19:06

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.6.1984

Tehnyt tekstejä vuodesta 2008. Nyt tein tänne comeback myös
 

Valkoisia seiniä katselen ja niskoja edestakas nakkelen.

Valkoisia seiniä aika sieviä,vaikka vähän repaleisia.

Ne on peitetty julisteilla ja paidoilla ja johtaja lipulla.

Kuuntelen rauhallista musaa ja funtsin tätä omaa maailmaa ja miten elämä futaa.

Taidan olla mysteriousman, tai serious sam.

Valkoiset seinät rauhottaa mieltä vähän mustaa.

Valkoinen väri vapauttaa mielen tän villin ja rauhattoman dillen.

Selite: 
20.3.2015 tehty sopivan syvis kelois.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot