Joulukadulla

Runoilija beautifulmind

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen muuttolinnut taivaalla,
valot pimeällä joulukadulla,
tuuli on täällä tyyntynyt
pakkaselta huuleni kovettunut.

Tunnen, että on meillä on tarkoitus.
Sydämesi on minulle arvokas
emme ole muuttolintuja
vaan rakastavaiset tällä kadulla.

Joka hetki voin tuntea suudelmasi
lämpösi ihollani
kuiskaan,

kuinka sinua tarvitsen
tänään, nyt

ja huomenna.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot