Varastettu hetki

Runoilija isokultasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 23:57

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
28.11.1990

Minä olen Marraskuun
viimeisiä tyttäriä,
kiireessä syntynyt
 
Päivisin riennän paikasta toiseen,
naurusta kuplin ja
unohdun keskustelun pyörteisiin
 
Iltaisin minussa istuu haaveita
ja mietteliäs hiljaisuus,
kirjoitan maailmani ylös
 
Minussa on suuria puhureita
ja rauhaisaa tuulta,
minussa on veikeän auringonlaskun värit

----------------------------------------------------
Kiitokset kommenteista
 

Tänä iltana
sinä olet minun
edes salaisten
vilkaisujen verran

Olen tuntenut
katseesi kehollani
ja hyvä kun pystyn
silmiäsi kohtaamaan

Meille ei ole muuta luvassa,
hetken elämme toistemme riippuvuudesta,
kunnes hämärä pyyhkäisee
valkean taivaan yli

Selite: 
kiitos ja näkemiin
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Katseet kerovat enemmän,kuin tuhat sanaa...

kaunis. haikean kaunis ajatus. salaa vilkaisen ajatuksiisi, tunteisiin ja tunnen tämän. melkeimpä menisi suosikkeihin mutta lisäänkin vain sinut sinne :)

Kaipauksen rohtunut suudelma, on runosi. Lähellä, mutta vain lähellä kulkevat sanasi. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot