Viimeinen ilta

Runoilija isokultasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2007
Viimeksi paikalla: 6.7.2020 23:57

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
28.11.1990

Minä olen Marraskuun
viimeisiä tyttäriä,
kiireessä syntynyt
 
Päivisin riennän paikasta toiseen,
naurusta kuplin ja
unohdun keskustelun pyörteisiin
 
Iltaisin minussa istuu haaveita
ja mietteliäs hiljaisuus,
kirjoitan maailmani ylös
 
Minussa on suuria puhureita
ja rauhaisaa tuulta,
minussa on veikeän auringonlaskun värit

----------------------------------------------------
Kiitokset kommenteista
 

Viimeiset hetket
olen kulkenut vierelläsi

Miten helppoa onkaan
eksyä ikuisuuteesi

Viipyvä ilta
ei anna anteeksi enempää

Tässä kuulaassa kadotuksessa
sinä olet päätähti ja
minä kadotettu sielu

Selite: 
Hyvästi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lopussa on synkän kaunis tunnelma. Pidän siitä, vaikken ehkä ymmärrä

Tää on kieltämättä (ehkä) parhain runo, mitä olen tähän mennessä ehtinyt lukea/kommentoida. Suosikkihin tämä ehdottomasti kuuluu. :)

 

Käyttäjän kaikki runot