Nimetön

Runoilija marika84

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä luit minusta:
Ravistettava,
tyhjennettävä.
Minä sinun jälkeesi,
silmieni välissä,otsalla:
Testattu,
hyväksikäytetty

Hyväksi käytetty?
Kuinka paljon pitää käyttää
että voi tuntea itsensä hyväksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

loistava runo

 

Käyttäjän kaikki runot