Ohdake.

Runoilija juliahei

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin, että runojani lukiessasi luot tapahtumasta kuvan. Niin minä teen niitä kirjoittaessani.
 

Ohdake. Piikikäs,
pieni kasvi.
Ihmiset,eivät ymmärrä
ohdaketta. Kaikki sanovat sen
olevan vain haittakasvi.
Mutta onhan sanonta: ''päältä kaunis, sisältä kultaa.''
Miksi tämä ei päde ohdakkeessa?
Tämä liila, petollinen kasvi,
kasvaa usein ihmisien puutarhoissa.

Suurimmillaan se on suurin koko
puutarhan kasveista.
Monet kitkevät sen heti pois.
Mutta minä en.
Minusta se on kasvi missä muutkin.
Sillä sisällä..
Se on puhdasta kultaa.

Selite: 
Ohdaketarha takapihalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

hiih, ihana idea <<: kiva runo.
+hyvää synttäriä ! <:

Syvällinen,sai ajattelemaan.

hiih, ihana idea <<: kiva runo.
+hyvää synttäriä ! <:

Syvällinen,sai ajattelemaan.

 

Käyttäjän kaikki runot