huono äiti

Runoilija tilhi

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pieni, hento ja väsynyt.
 

Sinä rakkaani, lapseni.
Sinä, joka pienen hetken vain olit minun sisälläni,
annathan anteeksi, pienoinen,
en voinut sinua ottaa vastaan,
mun oli pakko päättä sä vai nuoruus.
Tottakai mä kadun, mut en mä ois jaksanu,
anteeksi, oon nii heikko, hauras ja ahdistunut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voit näyttää joskus kaukaisessa tulevaisuudessa, kuinka hyvä äiti olet.
Paljon katumusta.. Mutta mennyttä ei voi muuttaa.
Ja nuoruus on tärkeä elää, on tärkeä tehdä niin paljon kun ehtii.
Että on enemmän annettavaa lapselleen,
jotta ei liikaa kaipaa menetettyä nuoruuttaan.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
tilhi unta 6.2.2011 2 Runo
tilhi ARVET. 28.11.2010 1 Runo
tilhi huono äiti 28.11.2010 1 Runo
tilhi perusperjantai. 4.3.2011 0 Runo
tilhi Nimetön 21.2.2011 0 Runo
tilhi haudalla. 6.2.2011 0 Runo
tilhi kolmenvuoden jälkeenkin. 17.4.2014 0 Runo
tilhi väsy. 11.3.2011 0 Runo
tilhi Nimetön 1.2.2011 0 Runo
tilhi psykologilla. 11.3.2011 0 Runo