Rakkautta

Runoilija nnakkimuusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka sinulle en kerrokaan syvimpiä salojani, olet silti se johon voin luottaa.
Vaikka vuodet vierii tiedän, että et koskaan jättäisi
minua yksin.
Jos kaikki häviäisivät luotani, Sinä jäisit vierelleni.
Olet aina vierelläni.

Sinä olet minun järki ja turva.
Olet aina sydämmessäni.

Olet puolet minusta.

Selite: 
Iso-veljelle omistettu runo. jännää et keksin jotai siitäkin aiheesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot