yksinäisyys

Runoilija nnakkimuusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Esitätkö vain,
vai etkö todellakaan välitä.
Unohditko minut,
vai vieläkö muistat hymyni.

Minä muistan sinut, hymysi, naurusi, kasvosi
ja äänesi, joka sanoo:

''en koskaan jätä sinua.''

Selite: 
:/
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, mut viel komeempi nimimerkki :P

 

Käyttäjän kaikki runot