Enää en välitä

Runoilija nnakkimuusi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2009
Viimeksi paikalla: 6.7.2022 0:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt tunnen sen taas,
ne perhoset,
sen ilon.
Kun näen hänet,
ne ötökät lentävät vatsaani.
Olen iloinen.

Turhaan roikuin sinussa, turhaan kaipasin.
Se jota etsin olikin koko ajan vierelläni.
Et sinä.

Et sinä enään.

Selite: 
bittersweet
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot