My Darling

Runoilija suviduunari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ricky sanoo:
11 runoa
mursu sanoo:
jåååp
mursu sanoo:
hokasin
Ricky sanoo:
mitä hokasit
mursu sanoo:
että mullon vähän ilkeämielinen sävy noissa runoissa :'D
Ricky sanoo:
:'D
just siks ne onki parhaita :'D
mursu sanoo:
DDDDDDD
 

Sanna antaa
Aina kaikille

Ei se ihmetytä
Hän haluaa kahville

On Sannalla hiukset punaiset
ja pillifarkut mutaiset

Äänensä sointuva ja täyteläinen

Se vertoja vetää variksen

Kaunis,
Pitkä
Ja Häikäisevä

Kuin
Zeus,
Salaman sinkaiseva

Ei periksi anna
Ei lautoja kanna
Iso kuin veranna
Viihtyy herrana
Laaja kuin puumaja..

Silmänsä hänen ovat kuin
Teltta

Hämmästyttävän kokoiset, isommat
Intian merta.

Lempiruokaansa lienevät porkkanat,
ne reilusti tunnelmaa nostattavat!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hehe, maailman paras runo <3

 

Käyttäjän kaikki runot