Lähden kiitään...

Runoilija Bandit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007
Viimeksi paikalla: 29.10.2017 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

3. POLVEN RUNOILIJA...


"Elän niin kuin elän, en kuitenkaan niin kuin eläin..."

Kaikki runoni 
http://bandit.webbis.fi
 

Pihaan jäin, paljain päin
Mulle ovea näytit
Vaikka kuinka vastaan taistelin
Kaikki voimasi mua kohtaan käytit

Mies mä oon, miehen vartaloon
Luotin liikaa kun suutuit
Pärjännyt en sulle alkuunkaan
Raivopäiseksi kun taas muutuit

Miksi - nöyrtyä saan kun selväksi taas teit
Tahdoit näyttää mulle jälleen kuka määrää
Siksi - ymmärrä en kun multa avaimen veit
Kestä en enää naista jäärää - lähden kiitään

Muista en, edes tahtoen
Mitä teinkään taas väärin
Talven kylmyys karu todellisuus
Hangessa kun kuljen paljain säärin

Miksi nöyrtyä saan...

Palaa en, lupaan sen
Etsin elämän uuden
Vaikka takaisin mua pyytäisitkin
Oottaa saat vaikka ikuisuuden

Miksi nöyrtyä saan...

Mä lähden kiitään
Mä lähden kiitään

Selite: 
Mikään ei ole enää pyhää, jopa Survivorin Eye of the tiger sai tällaiset kotimaiset sanat syksyisen yön tunteina...
Kategoria: 
 

Kommentit

sanat ovat todentuntuiset.
sitä melkein ajattelee etteivät
olisi totta mutta taitavat kuitenkin
löytyä elämän realistiselta sisäpuolelta.
hyvä paketti

 

Käyttäjän kaikki runot