Kolme poikaa...

Runoilija Bandit

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2007
Viimeksi paikalla: 29.10.2017 11:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

3. POLVEN RUNOILIJA...


"Elän niin kuin elän, en kuitenkaan niin kuin eläin..."

Kaikki runoni 
http://bandit.webbis.fi
 

Kun äiti mua saatteli tälle tielle kuoppaiselle
En tiennyt mitä sattua voi pienelle ihmiselle
Ei kaikkea voi opettaa joskus kokee kipeästi
Kokemuksen kautta, kuitenkin vastoinkäymisetkin kesti

Tuo vahva nainen lapsineen kesti tuiskut sekä tuulet
Koskaan luopunut ei pojistaan tämän tarinan nyt kuulet
Sitä kukaan muu ei tietää voi minkä arvon annan hälle
Joka itsestään, säästämättä, antoi meidän elämälle

On kolme poikaa aikamiehiksi nyt jo varttunut
Paljon kokemusta vuosista jokaiselle karttunut
Siksi laulaa tahdon laulun tään äidille omistetun
Kyllä kunnialla kasvaa sai nää kolme poikaa sun

Meistä veljeksistä aikoinaan vanhin kotoo lähti varhain
Halus töihin päästä tienaamaan liekkö valintansa parhain
Minä kahta vuotta nuorempi tahdoin elää erilailla
Kaikkee hyvää vastaan taistelin täysin järkeäkin vailla

Nuorin meistä äidin helmaan jäi kun maailmalle lähdin
Koristeltu silloin tietäni ei ruusuin eikä tähdin
Silti poika tuo pieninkin isoveljiltään sai opin
Elävästä elämästä on tarina tää kolmen klopin

On kolme poikaa...

Selite: 
Oman äidin elämäntyön arvostusta laulun sanoin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno sanoitus ja kiitoslaulu äidille.

Kauniisti olet elämän vaiheet sanoiksi
pukenut ja kiitoksin sanoin sävelen
sovittanut.
Jokainen äiti haluaisi varmasti kuulla
nämä sanat lapsiltaan.

 

Käyttäjän kaikki runot